Cases

14394424941_49a5f1e795_b

Softwaredistributie in Duitsland

Dit Amsterdamse softwarebedrijf is marktleider in Nederland in haar domein. De volgende stap is groei in het buitenland. Voûte hielp bij het opzetten van de  samenwerking met de Duitse partner. De onderhandelingen – hard, maar in goede sfeer – leidden tot afspraken over het businessplan, de sales targets en kwaliteitseisen; het investeringsbudget en de fee-structuur.  Het betrof een joint venture voor 10 jaar, dus het was belangrijk dat het vanaf het begin goed geregeld was.

Financiering opslag depot scheepsonderdelen

Een strategisch belangrijk nieuw depot. Bij tijdige oplevering waren Aziatische rederijen bereid mee te doen. Het beloofde een lastige financiering te worden. Deels bij de bank; deel bij partners met achtergestelde en overbruggingsfinanciering. Voûte zorgde voor de onderhandeling en voor onderlinge afstemming van alle afspraken. Onder tijdsdruk werd het project succesvol gerealiseerd.

14164379250_71c3a5b32a_b
la-paz-458029_1920

Logistieke projecten in Zuid America. Voûte ondersteunt management in het onderhandelen van de deals

Dit Nederlandse technologiebedrijf verwerft opdrachten van grote internationale commodity traders in Zuid America. Het betreft hoogwaardige koeltank-installaties op schepen en in havens voor geconcentreerd sinaasappelsap.

De commodity traders hebben economische macht en werken met eigen onderhandelteams en inhouse legal departments. Met zijn internationale deal ervaring geeft Voûte de nodige tegengas en onderhandelt hij samen met het management de commerciële en juridische condities. De deals kennen daardoor een goede balans in commerciële en juridische condities.

Bedrijfsopvolging vastgoed in Rotterdam

Namens de verkoper en koper bemiddelde Voûte bij de bedrijfsopvolging van deze makelaardij in vastgoed. Partijen onderhandelde de prijs, earn-out, garanties en garantievoorwaarden. Voûte deed voorstellen en bracht partijen tot elkaar. Het contract werd getekend tot tevredenheid van beide partijen.

netherlands-621324_1280
Cases July 26, 2015

Adres

Gijs Voûte
Westplein 10
3016 BM Rotterdam

Postbus 4055
3006 AB Rotterdam

Contact

T: +31 (0)6 55 702 494
E: gijs.voute@voute.nl
www.voute.nl